Гаранция и връщане


Съгласно ал. 20/3/ от ЗЗППТ и БДС-515-88 производителят определя 30 дневен гаранционен срок. Рекламацията се урежда от производителя чрез продавача. Информация за правата на потребителите, произтичащи от законовата гаранция може да прочетете в чл. 112-115 от ЗЗП.

ДЕФЕКТИ, ДАВАЩИ ОСНОВАНИЕ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ

При видомо не добро състояние на дрехата. За дефекти се приемат /скъсана дреха, изпратен различен размер от поръчания, дреха, която видимо е мръсна или изцапана. 

НЕ СЕ ПРИЕМАТ РЕКЛАМАЦИИ ПРИ

 Неправилна експлоатация и поддръжка, износване в следствие на експлоатация в необичайни условия, увреждания или цялостна загуба, причинени умишлено на елементи с декоративен характер

Начин на плащане

Плащането се извършва чрез наложен платеж.

Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката, дължима към онлайн магазин за обувки sunnyday.bg,  се събира от куриера от името на ГК СТИЛ ЕООД.

Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител, трябва да заплатят сумата на поръчката в брой на куриера, като имат право да отворят, разгледат и премерят поръчания артикул, преди той да бъде заплатен.

В случай, че решиш да върнеш продукта след прегледа, цената на доставката за връщане е за твоя сметка.


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива